Project

General

Profile

Bug #6772

proxy_url doesn't work

Added by Burt Holzman over 5 years ago. Updated over 5 years ago.

Status:
Closed
Priority:
High
Assignee:
Category:
Factory
Target version:
Start date:
08/10/2014
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
First Occurred:
Occurs In:
Stakeholders:

OSG, CMS

Duration:

Description

Setting proxy_url in the factory doesn't do anything on the job side. From Jeff:

Hello glideinWMS,

In working with one site who requested we start using their squid proxy, we've discovered that the proxy_url entry attribute is broken!  Please see the following, in our factory config:
<entry name="CMS_T3_US_PuertoRico_grid0" auth_method="grid_proxy" comment="Added 2012-12-12 on admin's request --Alex" enabled="True" gatekeeper="cms-grid0.hep.uprm.edu:2119/jobmanager-condor" gridtype="gt5" proxy_url="OSG" rsl="(queue=default)(jobtype=single)" schedd_name="schedd_glideins4@gfactory-1.t2.ucsd.edu" trust_domain="grid" verbosity="std" work_dir="Condor">

note we have proxy_url="OSG" set.  I even see it propagate to the following:

cat entry_CMS_T3_US_PuertoRico_grid0/job.condor | grep -i proxyurl
+GlideinProxyURL = "OSG" 

cat entry_CMS_T3_US_PuertoRico_grid0/job.descript | grep -i proxyurl
ProxyURL     OSG

Yet please see the attached logs.  In the .out you will see:
proxy_url         = 'None'

and .err:
PROXY_URL None
GLIDEIN_Proxy_URL="None" 

History

#1 Updated by Burt Holzman over 5 years ago

  • Status changed from Assigned to Feedback
  • Assignee changed from Burt Holzman to Parag Mhashilkar

#2 Updated by Parag Mhashilkar over 5 years ago

  • Status changed from Feedback to Resolved
  • Assignee changed from Parag Mhashilkar to Burt Holzman

reviewed and merged to the release branch

#3 Updated by Parag Mhashilkar over 5 years ago

  • Status changed from Resolved to Closed


Also available in: Atom PDF