Project

General

Profile

Bug #2990

artmod produces code that does not compile

Added by Adam Lyon over 7 years ago. Updated over 7 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Category:
Infrastructure
Target version:
Start date:
10/09/2012
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
Occurs In:
Scope:
Internal
Experiment:
-
SSI Package:
Duration:

Description

In our g-2 software workshop today, we found two problems with artmod (we're using art v1_02_02)

There is a space missing in the constructor after "explicit". I think you've fixed this problem earlier today.

"override" is appended to members functions both in their declaration in the class and in their definition. The latter is a compiler error (override only goes where the member functions are declared within the class). I think this bug remains.

Thanks for taking a look!! -- Adam

artmod (24.7 KB) artmod Christopher Green, 10/10/2012 07:23 AM

History

#1 Updated by Christopher Green over 7 years ago

  • File artmod artmod added
  • Category set to Infrastructure
  • Status changed from New to Resolved
  • Assignee set to Christopher Green
  • Target version set to 1.02.05
  • % Done changed from 0 to 100

Apologies for this, Adam: this was discovered and fixed in my local repository and transferred to the main repository yesterday, 89eecaa91c78326f68f0ec7dddf6af42d5254c38. I have attached to this ticket the corrected artmod, which you can install without side effects in ${ART_FQ_DIR}/bin for your activities today. If you have any more problems, please let me know.

Thanks,
Chris.

#2 Updated by Christopher Green over 7 years ago

  • Status changed from Resolved to Closed


Also available in: Atom PDF