Project

General

Profile

Bug #23043

the artdaq-demo quick-mrb-start.sh is not working on sbnd-daq34

Added by Kurt Biery about 1 year ago. Updated 8 months ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Category:
-
Start date:
08/02/2019
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Experiment:
-
Co-Assignees:
Duration:

Description

Here are the steps that I used: At this point, there are two problems:
  1. ". ./setupARTDAQDEMO" doesn't work because the generated PRODUCTS env var doesn't match what was used in the install
    • I worked around this by adding ". /grid/fermiapp/products/artdaq/setup" to the setupARTDAQDEMO script
  2. DAQInterface/settings:productsdir_for_bash_scripts is set to a products directory underneath <workdir> instead of /grid/fermiapp or /daq/software/products
    • I worked around this by changingthe value to "productsdir_for_bash_scripts: /grid/fermiapp/products/artdaq"

For reference, the PRODUCTS variable that is set up by .bashrc is the following:
[biery@sbnd-daq34 DAQInterface]$ echo $PRODUCTS
/home/nfs/biery/products:/daq/software/products

History

#1 Updated by Ron Rechenmacher about 1 year ago

Could you try ron@sbnd-daq34:quick-mrb-start.sh
Thanks

#2 Updated by Kurt Biery about 1 year ago

That helps with the first problem, but not the second.

#3 Updated by Eric Flumerfelt 8 months ago

  • Target version set to Before DAQInterface v3_07_00
  • Status changed from New to Closed

DAQInterface branch feature/23043_multiple_products_and_setup_param resolved this (I think).



Also available in: Atom PDF