Project

General

Profile

Bug #22155

quick-mrb-start.sh assumptions not working for sbnd

Added by Ron Rechenmacher 5 months ago. Updated 5 months ago.

Status:
Resolved
Priority:
Normal
Category:
-
Target version:
-
Start date:
03/18/2019
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Experiment:
-
Co-Assignees:
Duration:

Description

on sbnd-daq33, with PRODUCTS=/software/products, running quick-mrb-start.sh yields:
...
INFO: ups will check these product directories:
/home/nfs/ron/work/artdaqPrj/demo01-develop/products
/grid/fermiapp/products/artdaq:/software/products
INFO: pull ups ups-6.0.7-Linux64bit+3.10-2.17.tar.bz2
INFO: products will be installed in /home/nfs/ron/work/artdaqPrj/demo01-develop/products

INFO: ups product TRACE v3_13_12 -f Linux64bit+3.10-2.17 already exists
INFO: ups product art v2_10_03 -q +prof:+e15: -f Linux64bit+3.10-2.17 already exists
INFO: ups product artdaq v3_04_00 -q +prof:+s65:+e15: -f Linux64bit+3.10-2.17 already exists
INFO: ups product artdaq_core v3_04_11 -q +prof:+s65:+e15: -f Linux64bit+3.10-2.17 already exists
...

And then, the other xterms in the demo, when they try to . setupARTDAQDEMO, get:
----------- check this block for errors -----------------------
Error encountered when setting up product: art
ERROR: Product 'art' (with qualifiers 'e15:prof'), has no v2_10_03 version (or may not exist)
ERROR: setup -B art v2_10_03 -q e15:+prof failed
ERROR: For more information, type "ups depend art v2_10_03 -q +e15:+prof"
or "ups list -aK
art v2_10_03"
ERROR: setup of required products has failed

Setting up the MRB environment again to ensure that MRB-based executables and libraries are used during running. <<<

The working build directory is /home/nfs/ron/work/artdaqPrj/demo01-develop/build_slf7.x86_64
The source code directory is /home/nfs/ron/work/artdaqPrj/demo01-develop/srcs
----------- check this block for errors -----------------------


Related issues

Has duplicate artdaq Demo - Bug #22098: Problem running online monitors on mu2edaq12Resolved2019-03-08

History

#1 Updated by Eric Flumerfelt 5 months ago

  • Related to Bug #22098: Problem running online monitors on mu2edaq12 added

#2 Updated by Eric Flumerfelt 5 months ago

  • Related to deleted (Bug #22098: Problem running online monitors on mu2edaq12)

#3 Updated by Eric Flumerfelt 5 months ago

  • Has duplicate Bug #22098: Problem running online monitors on mu2edaq12 added

#4 Updated by Eric Flumerfelt 5 months ago

  • Assignee set to Eric Flumerfelt
  • Status changed from New to Resolved

It appears that quick-mrb-start currently writes a setupARTDAQDEMO file which does not set up any directories that are not /cvmfs/fermilab.opensciencegrid.org/products/artdaq that are not in .bashrc. See also #22098.

I have made some candidate changes to quick-mrb-start on artdaq-demo:bugfix/22155_quick-mrb-start_PreserveProductDirectories which attempt to have setupARTDAQDEMO use the same products directories that were present when it was installed.



Also available in: Atom PDF