Project

General

Profile

Bug #18799

Demo does not run on first execution of quick-mrb-start.sh --run-demo

Added by Eric Flumerfelt over 2 years ago. Updated over 2 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Assignee:
Category:
Known Issues
Target version:
Start date:
01/26/2018
Due date:
% Done:

80%

Estimated time:
Experiment:
-
Co-Assignees:
Duration:

Description

When running quick-mrb-start.sh --run-demo, DAQInterface fails to boot the system. Re-running in the exact same environment causes the demo to function normally. Some piece of initialization is obviously missing from one of: DAQInterface, quick-mrb-start, or run_demo.

History

#1 Updated by John Freeman over 2 years ago

  • Status changed from New to Work in progress
  • Assignee set to John Freeman
  • % Done changed from 0 to 80

The following commands will get run-demo to work on woof right now:

wget https://cdcvs.fnal.gov/redmine/projects/artdaq-demo/repository/revisions/71d735ce3d6c7f23d35b80b61fe7b9f797fc7357/raw/tools/quick-mrb-start.sh
chmod 755 quick-mrb-start.sh
./quick-mrb-start.sh --run-demo

This uses tagged versions of all the packages, except for artdaq, where it uses the develop branch (currently at commit 068f0aa83c4f644aeeb08b2ee7ac327e88604933) and artdaq-demo, where it uses my run_demo_studies branch. One caveat is that while the online art monitoring processes register themselves correctly and successfully run their art modules on the incoming events from the dispatcher, it appears they don't get the EndOfRun / EndOfData events until after the Dispatcher is killed off, meaning that their attempts to unregister with the Dispatcher fail.

#2 Updated by Eric Flumerfelt over 2 years ago

  • Status changed from Work in progress to Closed
  • Target version deleted (artdaq Next Release)

This issue has been resolved, most likely by artdaq v3_01_00 where we started using DAQInterface exclusively.

#3 Updated by Eric Flumerfelt over 2 years ago

  • Target version set to artdaq v3_01_00


Also available in: Atom PDF