Project

General

Profile

Bug #12805

SY BPMs won't boot

Added by John Diamond over 3 years ago. Updated over 3 years ago.

Status:
Resolved
Priority:
High
Assignee:
Start date:
05/27/2016
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
Spent time:
Duration:

History

#1 Updated by John Diamond over 3 years ago

Found that some symbols related to Charlie's ETF functions couldn't be located at startup:

ld < vxworks_boot/fe/rfiinst/testlib/VW_64/MVME5500/libtiming.out
Warning: module 0x3161410 holds reference to undefined symbol ETF_obj.
Warning: module 0x3161410 holds reference to undefined symbol ETF_load_start.
Warning: module 0x3161410 holds reference to undefined symbol ETF_obj_init.
Warning: module 0x3161410 holds reference to undefined symbol ETF_unload.
ld(): error loading file (errno = 0xe0005).
value = 0 = 0x0
Booting incomplete->

#2 Updated by John Diamond over 3 years ago

Looks like the P1 line startup script was missing this:

ld < vxworks_boot/v6.4/module/mv5500/ucd/evttrgfncdev-latest.o

#3 Updated by John Diamond over 3 years ago

  • Status changed from Assigned to Resolved
  • % Done changed from 0 to 100

Found that F1 and F3 were crashing during digitizer initialization. Found that we needed to build against the latest version of adinsthw and fixed a bug related to the a16BaseGet() and a32BaseGet() methods in SY120BPMADC. All SY BPM nodes are booting now with the exception of F4 which seems to have a bad CPU board. Will open another ticket for that.



Also available in: Atom PDF